Over Alurijplaten.nl

Alurijplaten.nl is een dochteronderneming van Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal BV. Van de Burgwal bestaat sinds 1985 en is sinds die tijd actief in de Nederlandse aanhangwagen en trailer branche. Sinds 2009 is Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal BV de importeur/distributeur van aluminium oprijplaten van het Duitse merk/fabrikant Mauderer Alutechnik Gmbh voor Nederland en België.

Aluminium Oprijplaten van Mauderer alutechnik.

Of het nu gaat om het laden en lossen van grote bouwmachines, zwaar materiaal, een motorfiets op een aanhangwagen of de overbrugging van hoogteverschillen. Wij bieden met ons laadtechniekassortiment oplossingen die geschikt zijn voor bijna alle laad- en overbruggingsproblemen. mits dit technisch haalbaar is.

In ons standaard assortiment bieden wij u een omvangrijke keus van oprijplaten met een draagkracht van 350 kg. tot 26.600 kg. Deze zijn leverbaar in diverse lengtes en breedtes. Verder kunt u kiezen uit opklapbare varianten, een rand aan de zijkant om af rijden/glijden te voorkomen en diverse manieren van bevestiging aan het op te rijden object. Standaard gebeurt dit met een oplegtong, maar een haak of een scharnierbuis is ook mogelijk. We kunnen ook op aanvraag klantspecifieke custom-made uitvoeringen leveren, deze zijn dan op maat gemaakt voor dat ene specifieke hoofddoel waar in ze moeten uitblinken.

Mauderer is al meer dan 40 jaar partner van de vakhandel in Duitsland, voor bouwmachines en aanhangers als ook voor de land- en tuinbouw. Ze staan in vast contact met hun vertegenwoordigers en ontwikkelen samen individuele en vooruitstrevende oplossingen rond het thema "laden en lossen''.

Kwaliteit ''Made in Germany'' heeft bij Mauderer de hoogste prioriteit. Mauderer produceert een levert naar ''ISO'' normen (DIN en ISO 9001:2000). Hoog gekwalificeerde lassers, constructeurs en tekenaars garanderen uitstekende resultaten bij de producten.

Kwaliteit ''Made in Germany'' heeft bij Mauderer de hoogste prioriteit. Mauderer produceert een levert naar ''ISO'' normen (DIN en ISO 9001:2000). Hoog gekwalificeerde lassers, constructeurs en tekenaars garanderen uitstekende resultaten bij de producten.

Naast de aluminium oprijplaten en overbruggungsoplossingen produceert Mauderer producten van hoogwaardig aluminium voor diverse markten en industrieën over de hele wereld. Mauderer onderscheidt zich door de unieke mix van hoogwaardige innovatieve producten tegen een concurrerende prijs. Of het nu gaat om Mauderer onderhouds platformen voor Airbus (Liebherr Aerospace), industriële ladders en steigers (merknaam: Bavaria), aluminium oprijplaten of toegangstechnologie (ICE/Siemens hoge snelheids trein). Ze staan aan de top als het gaat om creativiteit en kwaliteit. U vindt Mauderer producten in de scheepsbouw, treinstel constructies en in de vliegtuig industrie.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.