close
FILTERS
Prijs expand_more
Merk expand_more
Levertijd expand_more

Flexiramp

Met een flexibele rijplaat rijdt u grasachtige gebieden zoals parken en voortuinen met zware voertuigen zonder hierbij de grond te beschadigen. De gemakkelijk opvouwbare aluminium rijplaat is indrukwekkend licht: de platen kunnen eenvoudig verpakt, getransporteerd en opgeborgen worden. De flexibele platen hebben een draaggewicht tot 12000 kg. 

  • Rij op onregelmatige grond zonder het gras te beschadigen
  • Een draagkracht tot 12000 kg
  • Makkelijk mee te nemen: licht en opvouwbaar

Koop hieronder direct de benodigde flexibele rijplaat online. Voor vragen belt u 0320 262 071 of vult u ons contactformulier in.

Flexibele rijplaat kopen

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vanaf  € 396,-
Vanaf  € 303,-

Specificaties van de Flexiramps

Bij Alurijplaten.nl kiest u tussen twee soorten flexibele rijplaten, afhankelijk van de gewenste draagkracht, lengte en soort banden. Bekijk de specificaties van deze flexibele rijplaten in onderstaande tabel:

Online bestellen van flexibele rijplaten

Bestel uw flexibele rijplaat direct online bij Alurijplaten.nl met iDeal, Creditcard of Bancontact. Wij ontvangen graag uw gegevens en de gewenste bezorgdatum. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het formaat van uw bestelling. Vanaf €1000,- is de verzending gratis.

Over Mauderer

Bij Alurijplaten.nl voorzien wij u van de beste kwaliteit rijplaten van Mauderer, de marktleider in aluminiumproductie en verkoop. Een team van professionele ingenieurs en ontwikkelaars ontwikkelen aluminium producten die gebruikt worden in diverse werkvelden, waaronder fabrieken en landbouw.

Klantenservice

Voor vragen of advies neemt u telefonisch contact op met 0320 262 071 of vult u ons contactformulier in.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

Vergelijken