Klachten en retour

Klachten

Heeft u een klacht over een product of dienst van Alurijplaten.nl, dan kunt u contact opnemen met de importeur de Fa. van de Burgwal.

Fa. van de Burgwal
Vaartweg 71
8243 PD  LELYSTAD
E: info@vandeburgwal.nl 

De Fa. Van de Burgwal zal uw klacht in behandeling nemen. Mocht u het niet eens zijn met het antwoord of de oplossing van Fa. van de Burgwal, dan kunt u uw klacht sturen naar Stichting WebwinkelKeur per post of e-mail op:

Stichting WebwinkelKeur
Groningenstraat 37
7543 CD  Enschede

T:033-7630725
E: 
info@webwinkelkeur.nl

Stichting WebwinkelKeur zal proberen onafhankelijk te bemiddelen om zo een oplossing te vinden.

Mocht er ondank de tussenkomst van Stichting WebwinkelKeur geen oplossing komen, dan biedt Stichting WebwinkelKeur een onafhankelijk geschillencommissie in samenwerking met Geschilonline. Deze commissie behandeld geschillen en doet een bindende uitspraak. Hiermee worden juridische kosten voorkomen. De kosten voor het aanmelden van een klacht bij Geschilonline bedragen € 24,95.

Vanaf 15 januari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op  http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Retour (herroepingsrecht)

Bij het maken van een order via Alurijplaten.nl is het herroepingrecht van toepassing, zoals vermeld in artikel 6 van onze algemene voorwaarden. Dit betekent dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Na aangegeven te hebben van uw herroepingrecht gebruik te maken heeft nog eens 14 kalenderdagen extra de tijd om de producten de retourneren. U krijgt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 kalenderdagen na melding gecrediteerd, mits de producten retour zijn ontvangen door Alurijplaten.nl. Enkel de kosten voor het retour van uw adres naar ons adres in Lelystad zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien rederlijkewijze mogelijk, in de orginele staat en verpakking aan Alurijplaten.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.


Klik hier om het formulier voor herroepping te downloaden

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.