close
FILTERS
Prijs expand_more
Merk expand_more
Levertijd expand_more

Oprijplaat inklapbaar

Een oprijplaat inklapbaar is de oplossing om probleemloos vervoersmiddelen zoals een rolstoel, motor of brommer in te laden. Met ons brede aanbod inklapbare oprijplaten zorgen we ervoor dat u altijd een rijplaat vindt met de gewenste afmetingen. Het extreem lichte gewicht zorgt ervoor dat u de opvouwbare oprijplaat eenvoudig meeneemt en vervoert in uw auto of busje. Kiest u voor een opvouwbare brug van Alurijplaten, dan kiest u voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • De beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Maatwerk en persoonlijk advies voor uw inklapbare oprijplaat
  • Eenvoudig en veilig online bestellen
  • Supersnelle levering: binnen 2-3 werkdagen

Aanbod inklapbare oprijplaten

16 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Oprijplaat inklapbaar kopen

U bestelt uw nieuwe opvouwbare oprijplaat eenvoudig en snel online, waardoor u onderweg altijd eenvoudig uw rolstoel of motor in- en uitlaadt. Heeft u een geschikte rijplaat gevonden? Voeg hem dan eenvoudig toe aan uw winkelmand. Controleer te allen tijde de productspecificaties en actuele levertijd. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in en betaalt u veilig via iDEAL. Nadat uw betaling is voltooid, ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw bestelling.

Voordelen oprijplaat inklapbaar

Onze opklapbare oprijplaten zijn ontworpen om op iedere locatie zware voertuigen eenvoudig in en uit te laden. We beschikken over een zeer ruime voorraad inklapbare oprijplaten van verschillende afmetingen. Bovendien produceren we oprijplaten op maat, waardoor u helemaal zelf het maximale laadvermogen en de benodigde lengte en breedte bepaalt. opvouwbare oprijplaten bij Alurijplaten.nl kent grote voordelen:

Oprijplaat opvouwbaar met rand

Onze opvouwbare oprijplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen waarbij u ook de keuze heeft tussen oprijplaten met of zonder rand. Beide typen zijn inklapbaar en eenvoudig te vervoeren en gebruiken onderweg. Onze inklapbare oprijplaten met rand zijn met name geschikt voor het in- en uitladen van een rolstoel en zorgen voor extra veiligheid en stabiliteit wanneer u ze als tweetal aanschaft. Daarnaast zijn onze inklapbare bruggen met rand zeer geschikt voor motoren. Hierdoor heeft u net dat beetje extra sturing en stabiliteit, waardoor u de kans op een ongeluk verkleint.

Inklapbare oprijplaat gebruiken

Onze inklapbare oprijplaten zijn zeer eenvoudig te gebruiken en vervoeren. De oprijplaten zijn voorzien van een scharnier, waardoor u de lengte van de oprijplaat verkleint tot de helft en hem eenvoudig vervoert en opbergt. Dankzij de nieuwe verlengde oplegtong gebruikt u de oprijplaat gemakkelijk bij ieder type transportbusje zonder de bumper te beschadigen.

Vragen over onze inklapbare oprijplaten? Neem contact op

Heeft u vragen over onze inklapbare oprijplaten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 0320 262 071 of stuur een e-mail naar ino@alurijplaten.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

Vergelijken