close
FILTERS
Prijs expand_more
Merk expand_more
Levertijd expand_more

Overrijbrug

Koop online een overrijbrug. Ideaal om bijvoorbeeld met een kleine graafmachine of aanhangwagen sloten, greppels en niet belastbare grond te overbruggen. Met een overrijbrug is het mogelijk om anders moeilijk bereikbare plekken, zoals bouwterreinen of begraafplaatsen te bereiken. Een overrijbrug geeft u de mogelijkheid om efficiënt te werken op lastig begaanbaar terrein. De overrijbruggen van Alurijplaten.nl hebben een draagvermogen van 2800 kilo.

  • Hoogwaardige overrijbruggen van Mauderer
  • Binnen 2 weken in huis
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Draagvermogen van 2800 kilo

Overrijbrug kiezen

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vanaf  € 738,-
Vanaf  € 605,-

Online overrijbrug bestellen

Bestel eenvoudig overrijbruggen online bij Alurijplaten.nl:

  • Kies uw ideale overrijbrug
  • Klik op '+1 in winkelmandje'
  • Kies het aantal oprijbruggen bij aantal
  • Vul uw gegevens in
  • Controleer uw bestelling
  • Betaal eenvoudig via bankoverschrijving of iDEAL

Belangrijk: de vermelde prijs geldt voor één overrijbrug. Binnen twee weken wordt uw aankoop thuisbezorgd. U kunt het door u bestelde product ook in de showroom ophalen. Deze is te vinden in Lelystad. Ziet u de juiste afmeting er niet bijstaan of staat het draagvermogen dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-262071 of info@alurijplaten.nl voor meer informatie over een overrijbrug op maat.

Overrijbruggen zijn ideaal om hoogteverschillen, sloten en greppels te overbruggen. Daarnaast zijn deze handige bruggen te verkrijgen in een opklapbare variant, zodat ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Tijdens het werk staat de veiligheid van de werknemer voorop, deze kunt u zelfs vergroten door veiligheidsranden te maken aan de zijkanten van de overrijbrug. Deze kunnen we custom-made voor u aan de overrijbrug bevestigen.

Het assortiment overrijbruggen

Ons assortiment overrijbruggen bestaat uit twee verschillende standaard afmetingen: 1400 x 550 mm en 2500 x 550 mm. Daarnaast heeft u de keuze om de overrijbruggen op maat te laten maken, waardoor u de ideale overrijbrug tot uw beschikking heeft.

Lichtgewicht en hoogwaardige overrijbrug

De overrijbruggen die we leveren worden door het Duitse bedrijf Mauderer gemaakt. Mauderer produceert hoogwaardige aluminium producten die voldoen aan de ISO-normen (DIN en ISO 9001:2000). Het lage gewicht en de duurzame eigenschappen van de overrijbrug zijn een groot voordeel.

Welke overrijbrug is ideaal?

In ons assortiment vindt u twee standaard soorten overrijbruggen, daarnaast heeft u de mogelijkheid om een overrijbrug op maat te laten maken. We helpen u graag kiezen tussen de verschillende opties.

Type overrijbrug Oprijhoogte Draagvermogen Lengte en breedte Prijs
Overrijbrug ASO 14/55 400 mm 2800 kg 1400 x 550 mm € 407,- per stuk
Overrijbrug RTO 26/55 714 mm 2800 kg 1200 x 500 mm € 542,- per stuk

 

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Lelystad om ons hele assortiment te ontdekken. U vindt hier een scala aan aluminium oprijplaten, denk aan producten als: een oprijplaatloopplaatcontaineroprit en mobiele laadplaat. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via 0320-262071 of een e-mail sturen naar info@alurijplaten.nl.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

Vergelijken