close
FILTERS
Prijs expand_more
Merk expand_more
Levertijd expand_more

Brugplaat

Een aluminium brugplaat of greppelbrug met handrailing is dé uitkomst voor terreinen die lastig te overbruggen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sloot, niet-belastbare ondergrond, of andere hindernissen waar voetgangers hinder van ondervinden. Bij Alurijplaten.nl vindt u brugplaten van het topmerk Mauderer. De afmetingen van een brugplaat variëren van 1500 mm x 1000 mm tot 4000 mm x 1000 mm. Het draagvermogen van de brugplaten is maximaal 200 kg/m2.

  • Goedkope brugplaten van Duitse kwaliteit
  • Keuze uit verschillende afmetingen
  • Brugplaat op maat laten maken mogelijk
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Gratis bezorging in Nederland en België bij bestellingen vanaf € 1000,-

Heeft u vragen over de service van Alurijplaten.nl of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320-262071. U kunt ook mailen naar info@alurijplaten.nl of het contactformulier invullen.

Aanbod brugplaten

6 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vanaf  € 1229,-
Vanaf  € 1464,-
Vanaf  € 1695,-
Vanaf  € 1929,-
Vanaf  € 1046,-
Vanaf  € 2161,-

Brugplaat bestellen bij Alurijplaten.nl

Een brugplaat aanschaffen is zeer eenvoudig. Op iedere productpagina vindt u de precieze afmetingen, het gewicht, het draagvermogen en de levertijd. Heeft u het geschikte product gevonden? Met een druk op de knop plaatst u het product in uw winkelmandje. Bij het bestelscherm kiest u de gewenste leveropties en de betaalmethode. Nadat u betaald heeft via iDEAL of een van de andere betaalmethodes, ontvangt u een bestelbevestiging inclusief de verwachte leverdatum.

Mauderer greppelbrug

De greppelbruggen van Alurijplaten.nl worden geproduceerd door het Duitse topmerk Mauderer. Mauderer levert al meer dan 40 jaar oprijplaten en andere hulpmiddelen voor laden en lossen aan Duitse bedrijven in verschillende industrieën. Van scheepsbouw en treinstel-constructie tot de vliegtuigindustrie. Alle Mauderer producten zijn geproduceerd naar ISO normen DIN en 9001:2000. De kwaliteit wordt dan ook gegarandeerd door zeer gekwalificeerde lassers, tekenaars en constructeurs.

Brugplaat op maat laten maken

Indien de gewenste afmetingen niet tussen het standaard assortiment staan, hoeft u niets te vrezen! In overleg is het mogelijk om de brugplaat op maat te laten maken. Nadat u het formulier met uw gegevens en wensen heeft ingevuld, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij zijn zowel de afmetingen als het draagvermogen van de constructie aan te passen.

Overige laadtechniek voor horizontale overbrugging

Naast brugplaten leveren we bij Alurijplaten.nl andere oplossingen om mensen en materialen over hindernissen te vervoeren. Moet u bijvoorbeeld een kleine graafmachine over een greppel of zachte ondergrond krijgen? Overweeg dan een overrijbrug aan te schaffen. Heeft u een brugplaat nodig met meer draagvermogen, maar is de handrailing niet nodig? Dan biedt een loopplaat uitkomst.

Contact

Heeft u vragen over de producten of de service van Alurijplaten.nl? Neem dan contact met ons op via 0320-262071 of via info@alurijplaten.nl.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

Vergelijken