Oprijplaten op maat laten maken

Heeft u een oprijplaat nodig die we niet in ons ruime assortiment hebben? Dat is geen probleem! We kunnen een oprijplaat die aan al uw wensen voldoet op maat laten maken.

  • Oprijplaten volledig op maat laten samenstellen
  • Mauderer oprijplaten van de hoogste kwaliteit
  • Meer dan 30 jaar ervaring met aluminium oprijplaten
  • Oprijplaat op maat tegen een aantrekkelijke prijs

Vul het onderstaande contactformulier in om met ons in contact te komen. We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een offerte op maat.

Waar bent u naar op zoek?*

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Met een oprijplaat op maat kunt u zo goed als alle productspecificaties bepalen. Van de lengte en breedte tot het maximum laadvermogen. Om erachter te komen wat u precies nodig heeft, hebben we onderstaande tips opgesteld.

Het maximum laadvermogen

Om het type aluminium oprijplaat te bepalen is het maximaal benodigde laadvermogen de belangrijkste factor. Bij de standaard oprijplanken raden we altijd aan om minstens 10% speling te hebben voor het laadvermogen ten opzichte van het gewicht van het object. We berekenen het laadvermogen per paar oprijplaten, waarbij we uitgaan van een asafstand van 1.500 mm en een 50/50 aslastverdeling.

De benodigde lengte

We berekenen de benodigde lengte van een oprijplaat aan de hand van de oprijhoogte van het plateau waar het object vanaf of naartoe verplaatst moet worden. De optimale lengte is 3,5 keer de oprijhoogte van het plateau. Dus als u bijvoorbeeld een boedelbak heeft waarvan de vloer een meter hoog is (1.000 mm), is de optimale lengte van uw oprijplaat 3.500 mm.

De optimale breedte

De optimale breedte van een oprijplaat is afhankelijk van de breedte van het te verplaatsen materiaal. Houd ook hier altijd rekening met genoeg speling om te voorkomen dat het materiaal er snel vanaf glijdt. Daarnaast is het mogelijk om bij een oprijplaat op maat te kiezen voor een opstaande rand en antislipcoating.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een oprijplaat op maat? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel 0320 - 262 071 Mail ons

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.