Type oprijplaat Laadvermogen oprijplaat
Hoogteverschil oprijplaat
Lengte oprijplaat

Oprijklep inklapbaar

Draagkracht tot 800 kilogram of tot 2000 kilogram | Opklapbaar | Vast

De oprijkleppen van Mauderer zijn speciaal ontworpen voor het inladen van zware apparaten uit de bouwsector en de industrie. Zware machines, kleine voertuigen en ander zwaar materiaal kunnen allen ingeladen worden met behulp van deze oprijkleppen. De standaarduitvoering oprijklep is voorzien van een gripprofiel. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de oprijkleppen met een speciaal antisliplaag te leveren. Het voordeel van deze aluminium oprijkleppen is het lichte gewicht, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. De oprijkleppen zijn vervaardigd met hoogwaardig aluminium. Hierdoor leveren wij oprijkleppen vanaf 13 kilogram. Alle oprijkleppen kunnen daardoor gemakkelijk gebruikt en getransporteerd worden.

Opklapbare oprijkleppen

De opklapbare oprijkleppen van Mauderer zijn op te klappen door de hoogwaardige aluminium scharnieren in het midden van de plaat. Dit verkleint de lengte van de klep tot de helft van de totale lengte. Hierdoor is de oprijklep niet alleen licht, maar ook makkelijk vervoerbaar. Dit maakt opbergen van de oprijklep nog eenvoudiger. Verder neemt een opgeklapte oprijklep minder ruimte in tijdens het vervoer van de klep.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

© 2014-2017 Alurijplaten.nl | Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW | KvK Nr: 39041272 | BTW Nr: NL009206061B02