close
FILTERS
Prijs expand_more
Merk expand_more
Levertijd expand_more

Loopplaat

Een aluminium loopplaat is de ideale toepassing voor bedrijven in de land- en tuinbouw. Door middel van een Mestgangway loopplaat kunt u gemakkelijk met een kruiwagen op een mestbult, hoop zand of grond lopen. Bij Alurijplaten.nl vindt u loopplaten van het Duitse merk Mauderer. In ons assortiment hebben we loopplaten variërend van 1950 mm tot 5930 mm in lengte. Het draagvermogen van de loopplaten is afhankelijk van de lengte en varieert tussen de 250 en 800 kilogram. Allen zijn ze 660 mm breed met een rijvlak van 600 mm.

  • Duitse topkwaliteit loopplaten tegen een aantrekkelijke prijs
  • Verschillende afmetingen beschikbaar
  • Met opstaande randen voor gebruiksgemak
  • Mogelijk om loopplaten op maat te laten maken

Heeft u vragen over de producten of de mogelijkheden bij Alurijplaten.nl? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0320 262 071. U kunt ook een mail sturen naar info@alurijplaten.nl of het contactformulier invullen.

Ons assortiment loopplaten

5 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vanaf  € 452,-
Vanaf  € 626,-
Vanaf  € 961,-
Vanaf  € 1147,-
Vanaf  € 785,-

Loopplaat online bestellen

Online een loopplaat bestellen is zeer eenvoudig. Op iedere productpagina vindt u de exacte afmetingen, het gewicht en het laadvermogen van de platen. Ook vindt u er de actuele levertijd van het product. Nadat u de gewenste afmeting heeft geselecteerd, plaatst u het product met 1 druk op de knop in uw winkelmandje. Vervolgens kiest u in het besteloverzicht de hoeveelheid, leveringsoptie en betaalmethode. Daarna vult u uw contactgegevens in en wordt u doorgeleid naar de betalingsmodule. Na de betaling ontvangt u van ons een bestelbevestiging inclusief de verwachte leverdatum.

Loopplaat op maat

De Mestgangway loopplaten in ons assortiment hebben standaard afmetingen, waarbij ze in lengte met stappen van 1000 millimeter variëren. Daarnaast hebben ze een standaard breedte van 660 millimeter, waarvan de opstaande randen 60 millimeter in beslag nemen. Heeft u behoefte aan een loopplaat met een andere afmeting? Dan laten we deze op maat produceren. Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Offerte op maat aanvragen

Mauderer loopplaten

De loopplaten die u via Alurijplaten.nl kunt bestellen zijn geproduceerd door Mauderer. Dit Duitse merk produceert al meer dan 40 jaar aluminium producten die helpen bij het laden, lossen en verplaatsen van zware materialen. Ze leveren deze producten aan bedrijven in allerlei branches. Denk daarbij aan scheepsbouw en de vliegtuigindustrie. De kwaliteit van deze producten wordt gegarandeerd door gekwalificeerde lassers, tekenaars en constructeurs. Tevens produceert Mauderer al haar producten naar ISO-normen DIN en 9001:2000.

Overige aluminium producten voor laden en lossen

Naast Mestgangway loopplaten hebben we bij Alurijplaten.nl andere oplossingen om mensen en materialen te vervoeren over bepaalde hindernissen. Moet u met lichte materialen over een greppel of drassige ondergrond lopen? Kijk dan eens naar onze brugplaten. Moet u zwaardere materialen, zoals een kleine graafmachine vervoeren over een zachte ondergrond? Wellicht biedt een overrijbrug uitkomst. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan oprijplaten en oprijkleppen. Allen met verschillende draagkrachten en afmetingen.

Contact

Voor vragen over de producten, service of mogelijkheden van Alurijplaten.nl kunt u bellen naar 0320 262 071 of mailen naar info@alurijplaten.nl. We hebben ook een showroom waar we u graag te woord staan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.

Vergelijken