Compact oprijplaat 2.430 x 300

Afmetingen: 2430 mm x 300 mm
Laadvermogen:

463,-
Incl. BTW
Voorraad: 6

Productbeschrijving

Compact oprijplaat 2.430 x 300. Deze aluminium oprijplaat van Alurijplaten.nl is gemaakt van aluminium en hebben een laadvermogen van maximaal 2800 kg (per paar op 1,5 meter wielbasis!!!). Deze oprijplaat heeft een benutbare rijbreedte van 300 mm breed. Geschikt voor de slee/casette van Saris, Hapert, Eduard, Henra (Henra "rebrand" Proline)

(fabrieksplaten zijn vaak 2800kg op 2 meter wielbasis. Bij uw nieuwe aanhanger krijgt u dus een 2500kg (op 1,5 meter) set en geen 2800kg zoals er groot op staat) de meting gaat in deze middelzware categorie altijd over een wielbasis/asafstand van 150cm) maar de zwakkere broeders halen dat niet en dan wordt er een langere wielbasis toegepast om toch aan de eis van 2800kg te komen.

De Baytec Compact oprijplaten bieden het meeste gemak uit de Baytec-serie van het Duitse merk Mauderer. De oprijplaten kunnen in de sledes van alle gangbare merken aanhangerwagens geschoven worden. Deze oprijplaten blinken hierdoor uit in gemakkelijke vervoerbaarheid. De Baytec Compact-serie oprijplaten hebben tevens als voordeel dat ze in kleine laadbakken/sledes van aanhangerwagens passen.
Deze plaat is passend in de slede van Henra, Saris, Hapert en Eduard. (deze platen zijn zonder problemen optioneel met haak leverbaar, dit kan u middels een belletje met ons regelen. voor de verschillende aanhangwagen fabrikanten gelden wel afwijkende haken. wij weten welke haak bij welk merk het beste geschikt is. Bij Saris zijn meerdere haken mogelijk. enig overleg is daarbij handig.   

De Compact oprijplaten uit het Baytec-programma voldoen aan de speciale eisen en maten van verschillende modellen aanhangwagens. Het gesloten stijlprofiel van deze oprijplaten zorgt voor maximale stabiliteit en comfort.

  • Probleemloos reinigen
  • Eenvoudig te hanteren
  • Sterk antislip profiel
  • Oprijplaten voor ieder merk aanhangwagen

De Baytec Compact oprijplaten passen precies in de inschuifladen of sledes van alle gangbare merken aanhangwagens, zoals o.a. Saris, Atec, Hapert, Henra en Humbaur. Neem vooraf contact op met Alurijplaten.nl en vermeld uw merk aanhangwagen. Wij leveren u graag Baytec Compact oprijplaten op maat.

Het assortiment Compact oprijplaten van Mauderer bevat verschillende afmetingen. De ondersteunende balken van de oprijplaten uit het Baytec Compact-programma hebben verschillende stijlhoogtes. De stijlhoogtes van de oprijplaten worden onderverdeeld in drie categorieën. Een hogere stijlhoogte betekent een hogere draagkracht van de oprijplaten.

Voor elk gangbaar merk aanhangwagen zijn oprijplaten beschikbaar. Neem contact op met Alurijplaten.nl voor Baytec Compact oprijplaten op maat.

De juiste lengte van Baytec Compact oprijplaten wordt bepaald door de formule '3,5 x de oprijhoogte' toe te passen. Weet u niet zeker of u de juiste afmeting heeft gekozen? Bel ons dan via 0320 262 071. Ook kunt u contact opnemen via de contactpagina of info@alurijplaten.nl.

* Let op u koopt 1 oprijplaat, voor een set dient u het gewenste aantal op 2 te zetten

Productspecificaties

LevertijdGeleverd binnen 5 - 7 dagen
Uit voorraad leverbaarJa, 6 Stuks
Productnummer196
SkuKOK 25/25
MerkMauderer
CategorieOprjiplaat aanhanger
Style2430 mm x 300 mm
Afmetingen2430 mm x 300 mm
Laadvermogen oprijplaat2800 kg (per paar)
Lengte oprijplaat2 - 2,5 meter
MateriaalAluminium
Oprijplaat Hoogteverschil570 / 695 mm
Oprijplaat SoortAanhangwagenplaat
Type oprijplaatAanhangwagenplaat
Afmetingen en gewicht
Afmeting2430 mm x 300 mm
Komt ook voor in
Aluminium oprijplaten | Hoogteverschil | 500 - 800 mm | Laadvermogen | 1000 - 3000 kg
download Download/print specificaties als PDF

Oprijplaten op maat laten maken

We kunnen op aanvraag custom-made aluminium rijplaten leveren, deze zijn op maat gemaakt speciaal voor uw specifieke doeleinden.
U kunt de rijplaat specificeren op bijvoorbeeld:

  • Afmetingen
  • Draagkracht
  • Hoogteverschil
  • Opklapbare varianten
  • Randen aan de zijkant om af rijden/glijden te voorkomen
  • Bevestigingen aan het op te rijden object

We bieden ook persoonlijk advies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Aanvragen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerst van nieuwe aanbiedingen. U
kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden.